Nieuw! Beeztees Cat Cubes

Nieuw
 
Dit concept is het eerste modulaire systeem dat zowel voor jou als je kat aantrekkelijk is. Dit nieuwe concept is een mix and match serie bestaande uit vier verschillende modules die allen voorzien in de behoeften van jouw kat: slapen, eten en drinken, spelen en krabben. Iedere module is voorzien van gaten waardoor jouw kat alle vier de modules kan bereiken. De Cat Cubes kunnen op meerdere manieren worden neergezet, zodat je zelf kan kiezen hoe jij het mooi vindt. Door de verschillende kleuren kun je het bovendien ook nog aanpassen aan je eigen interieur.
 
 
Wat houden de vier verschillende Cat Cubes precies in?
 

Cat Cube Sleep

Dit is een dichte cabine waar je kat heerlijk afgeschermd kan uitrusten en slapen. Deze Cat Cube is ook nog eens voorzien van een kussentje, zodat je kat lekker zacht kan liggen. Deze Cat Cube is verkrijgbaar in het grijs en steenblauw en kan alleen horizontaal worden geplaatst.

 

Cat Cube Dinner

Dit is een open cabine waar je kat in kan eten en drinken. Deze Cat Cube is voorzien van twee rvs bakjes om te eten en drinken en een magnetische placemat. Deze Cat Cube is verkrijgbaar in het grijs en petrol en kan alleen horizontaal en op de grond worden geplaatst.

 

Cat Cube Play

Dit is een open cabine waar je kat lekker in kan spelen. Deze Cat Cube is voorzien van twaalf losse kattenballetjes en een balletje aan een touwtje. Deze Cat Cube is verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit en kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst.

 

Cat Cube Scratch

Dit is een open cabine waar je kat kan krabben aan de krabpaal die in deze Cube kan worden bevestigd. Deze Cat Cube is verkrijgbaar in de kleuren grijs en mintgroen en kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst.

 
Door het modulaire systeem en de verschillende trendkleuren kun je de opstelling gemakkelijk aanpassen aan jouw eigen voorkeur. Je kan zelf kiezen welke opstelling het beste past bij je interieur en deze naar eigen keuze uitbouwen. De Cat Cube modules zijn per stuk verkrijgbaar.
Tip: wissel na een tijdje de opstelling om het spannend te houden voor je kat en je interieur!