Carocroc kat Indoor

CaroCroc Indoor is vanaf nu verkrijgbaar!

CaroCroc Indoor is een volledig diervoeder met verse kip voor volwassen katten van alle rassen die voornamelijk binnenshuis leven. Zeer hoog vleesgehalte!!

Volwassen katten die voornamelijk binnenshuis wonen hebben specifieke behoeften en bewegen minder dan kan die ook buiten komen. Speciaal voor deze huiskatten is CaroCroc Indoor ontwikkeld en bevat een verlaagd energiegehalte.

De toevoeging van natuurlijke vezels in CaroCroc Indoor helpt de vorming van haarballen te verminderen en het toegevoegde zalmolie ondersteunt de huid- en vachtconditie.

Daarnaast bevat CaroCroc Indoor extracten van de yucca plant die bijdragen om de geur van de ontlasting te verminderen.

Voedingsadvies voor CaroCroc Indoor

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je kat te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Houd de conditie van je kat steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

 

Samenstelling

gevogelte (47,6%), dierlijk eiwitextract (13,5%), tarwe, maïs, rijst (5,3%), gehydrolyseerde kippenlever, cellulose, dierlijk vet (rund, gevogelte), bietenpulp, maïsgluten, visolie, mineralen, Yucca Schidigera extract (0,0125%). 

Analytische bestanddelen

ruw eiwit 29%, ruw vet 13,5%, ruwe celstof 5,2%, ruwe as 5,8%, vocht 10%, calcium 1,1%, fosfor 0,95%