Over ons

Dierenspeciaalzaak en thuisbakkerswinkel Molen ‘de Pere’ bestaat al meer dan 30 jaar door zijn deskundig advies en een ruim aanbod. In het verleden een graanmaalderij die leverde aan boeren en bakkers in de buurt. Vanaf 1990 groeit Molen ‘de Pere’ langzaam uit van een kleinschalig dierenspeciaalzaak tot zo’n 175 m2 winkelruimte.  Hier vind u een ruim assortiment met diervoeders, dierbenodigdheden en een thuisbakkerswinkel.

In onze winkel van 175 m2 treft u een ruim assortiment aan met alles voor uw hond, kat, knaagdier, konijn, cavia, vogel, parkiet, papegaai, kanarie, vis, paard, kip en andere boerderijdieren. Tevens hebben wij tuinartikelen zoals onder andere; potgrond, bemeste tuinaarde, graszaad, bestrijdingsmiddelen en mestkorrels.

Naast onze winkel in Oost-Souburg hebben wij sinds 2018 een webshop in Thuisbak artikelen. Hier vind je alle bakbenodigheden voor het bakken van brood, cake, koekjes en taart. www.thuisbakkerswinkel.nl

Wij beschikken over een werkplaats waar wij veel van onze producten zelf afwegen en verpakken met ons huismerklogo. Dit zijn hoge kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs! 

Service staat bij ons op nummer 1. Parkeren mag altijd voor de deur op onze daar voor bestemde oprit!