Honden

Uw hond is toch ook uw alles?!  Een familielid van het gezin, een maatje voor de kinderen en uw beste vriend. De huishond van tegenwoordig wordt als familielid gezien en verdiend daarom ook de beste verzorging en huisvestiging. Als dierenspeciaalzaak hebben wij alles in huis om het verzorgen van uw viervoeter tot een succes te maken. Een ruime keuze uit hondenvoeding om uw pup te laten groeien tot een gezonde volwassenen hond en van volwassenen hond tot een gezonde Senior.

Voor snacks, voedingssupplementen, bestrijdingsmiddelen, kussens, manden, en heel veel accessoires zien wij u ook graag in onze winkel. Wanneer u bij ons in de winkel niet het juiste product kunt vinden gaat ons team er alles aan doen om u alsnog aan het juiste product te helpen.

Enorm ruime keuze uit hondenvoeding voor uw grootste en trouwste vriend!

Naast de brokken hebben wij twee vriezers staan met www.naturis.be en FarmFood. Bent u opzoek naar een ander merk vlees? Wij kunnen dit vast voor u bestellen!

Naturis Versvlees heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en uiteraard zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur-, smaakstoffen en antioxidanten.

Dierenspeciaalzaak Molen de Pere is officieel dealer van o.a. de volgende merken: